E: ride@motocrossphuket.com

P: +66 (0) 93-026-0846 (free on WhatsApp)  

Vi tilbyder komplette motocross trænings ferie pakker med resort indkvartering og motocross cykler til leje, samt komplet udstyr og selvfølgelig vores egen motocross bane her i Phuket, Thailand. Dette er en perfekt løsning for cross kørerer der ønsker motocross træning i vinter perioden.

Vi har indgået et samarbejde med de bedste resort i området som også har en fornuftig pris for at tilbyde dig en fantastisk alt-i-én motocross ferie oplevelse her i Phuket, Thailand. Vores partner resort har scootere til leje for ca. 50 kr per dag og resort’et  ligger kun 7 minutter fra vores cross bane. Vi tilbyder også guidede enduro ture her i Phuket, Thailand, hvor vi kører gennem bjergene og i junglen på små bjergstier.

Priserne er omkring 1000 THB (ca. 200 kr) per nat - afhængigt af sæsonen , og du kan få op til 30% rabat på vores crossere og udstyr.

​Vores partner resort består a 7 små huse og ejes og forvaltes af det meget venlige par Torsten og Meaw. Torsten er oprindeligt fra Sverige, men taler også perfekt engelsk da han har boet i Australien. De har god lokal viden og er altid hjælpsomme. Og restaurantens kok, Cookie, laver den bedste pizza, ikke i Phuket, men i hele Thailand som Torsten elsker at sige :)
Kontakt os venligst for mere information.

Håber vi ses til en god gang cross og evt. noget bjerg-enduro. Vh. Tobias, Adm. dir.

KONTAKT:

Motocross ferie og træning i Phuket Thailand

Contact form   |   Track open hours    |